Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail service med nyheder og specialtilbud

Karriere hos Lillnord

Altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere til vores hold

Overvågning

Fjernovervågning for vores servicepartnere

Servicepartnere

Hurtigt overblik over vores servicepartnere

Nye Revent ovne hos Peders Bageri i Aars

Nye ovne med digital styring
Nye Revent ovne hos Peders Bageri i Aars
Nye ovne hos Peders Bageri i Aars

”Vores gamle Revent ovne var blevet 22 år, og derfor var det tid til at få dem udskiftet. De havde kørt upåklageligt og derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have Revent ovne igen.”
 
”Det vigtigste for mig ved ovnene er driftsikkerhed, det vil sige at ovnene ikke står stille, og det gør de ikke. Derudover skal kvaliteten være den bedste. Vi bruger ovnene i 12 timer i døgnet, så de skal bare virke. Og det gør de bare. Det er bare kram.”
 
”Det at vi har fået programmer i ovnene gør, at det hele bliver ens. Der ikke nogen i bageriet som glemmer noget, i forbindelse med afbagningen. Det hele klarer ovnen via sine programmer.”
 
”Ovnene kommer hurtigere op i temperatur, hvilket gør dem mere effektiv end de gamle.” 
 
”Lidt senere, skal vi til at bruge automatisk start sammen med de nye flexbaker programmer, vi har fået i vores Lillnord gærstop. Det skulle gerne betyde, at vi kan møde en time senere.”
 
”Ovnene er en ren fornøjelse at arbejde med.”
 
”Montage gik bare godt. Begge ovne blev sat op på 2 dage. Allerede på første dagen, kunne vi bage i vores 724 Revent dobbelt ovn.”
 
”Jeg har helt sikkert fået mine forventninger opfyldt. Det er gået lige som jeg havde håbet på. Og jeg kan derfor helt sikkert anbefale Revent ovnene til alle andre.”

Med venlig hilsen
 
Henrik Kristensen, Bagermester
 
 

Kunde login