Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail service med nyheder og specialtilbud

Karriere hos Lillnord

Altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere til vores hold

Overvågning

Fjernovervågning for vores servicepartnere

Servicepartnere

Hurtigt overblik over vores servicepartnere

IBA Trofæ 2009 - Lillnord løb med energiprisen

og skaber Europas absolut billigste driftsform for din dejlagerfryser
IBA Trofæ 2009 - Lillnord løb med energiprisen
Det tyske fagtidsskrift BackMedia uddeler 13 IBA-trofæer
For tredje gang siden år 2000 har det tyske tidsskriftforlag BackMedia uddelt de prestigefyldte IBA-trofæer i 13 kategorier for innovative tiltag og løsninger til gavn for den tyske og internationale bagerbranche. Det skete ved en festlig ceremoni på Centralforeningen af Tyske Bagermestres stand. Her modtog direktør Ulrich Gasbjerg  prisen for innovation i kategorien energibesparelser af Centralforeningen præsident, Peter Becker, og Backmedias direktør samt formand for bedømmelsesudvalget, Hermann Kleinemeier.
  
Bedømmelsesudvalgets medlemmer:
Olaf Bauermann, diplomingeniør, direktør for Nuthetal Bergholz-Rehbrücke
Christoph Efferoth, selvstændig bagermester i Leverkusen
Wilfried Robertz, bageriteknisk driftsvejleder ved Centralforeningens afdeling i Rhinlandet i Duisburg
Edgar Röll, BGN
Stefan Schütter, bagermester, fagredaktør hos BackMedia
Hermann Kleinemeier, bagermester og chefredaktør hos BackMedia (formand for udvalget)

Lillnord A/S' direktør, Ulrich J. Gasbjerg, i midten med chefreaktør Hermann Kleinemeier og præsidenten for Centralfreningen af Tyske Bagermestre Peter Becker på hhv. venstre og højre side. De 13 kategorivindere omgivet af bedømmelsesudvalgets medlemmer
 
Peter Becker, præsident for centralforeningen af tyske bagermestre foretog for 3. gang overrækkelsen af priserne og karakteriserede i sin tale til vinderne trofæuddelingen som en belønning for værdifuld nytænkning til gavn for bagerier ikke blot i Tyskland, men i hele verden og samtidig som et præsentationsforum, der gavner vindernes salgsmuligheder

Næsten 40 firmaer fra ind- og udland har denne gang deltaget i konkurrencen, hvilket er en rekord. Følgelig havde bedømmelsesudvalget rigeligt at se til både før og under messen, for de deltagende firmaer bliver grundigt bedømt og udførligt dokumenteret.

Becker sagde, at IBA-trofæerne blev uddelt til firmaer, som fornyer ud fra virkeligheden og dagligdagen i bagerbranchen og, at fornyelserne i høj grad imødekommer branchens behov for og ønsker om fornyelse og innovation. Mange af de innovative løsninger, som er blevet præmieret siden år 2000, er således blevet til salgssucceser. De 13 trofæmodtagere kom fra Tyskland, Danmark, Luxembourg, Østrig og Schweiz.

Lillnord modtog energiprisen for udviklingen af sit Hotgas-afrimningssystem og 
Peter Becker motiverede overrækkelsen sådan: "Det er lykkedes det danske firma Lillnord med Hotgas-systemet  at reducere driftsomkostningerne væsentligt i forbindelse med den nødvendige afrimningsproces i en dejlagerfryser. Denne innovation er et værdifuldt bidrag i bestræbelserne på at nedbringe energiforbruget og driftsomkostningerne i bageribranchen.

Kunde login