PG100 (Raskerumsautomat)

Løsningen til det eksisterende raskerum
LILLNORDs raskerautomat, PG100-serien, leveres som stikkerfærdig enhed, der med fordel kan indbygges i ethvert eksisterende raskerum. Anlægget sørger for det rette klima og den korrekte luftcirkulation med automatisk tilførsel af damp og varme, afstemt efter de manuelt indstillede værdier.
Optimal brødkvalitet
PG-dampsystemet producerer dampen elektronisk. Den isolerede dampgiver med justerbar dampkapacitet sørger for en præcis dampdosering uden efterdamp, og på den måde sikrer vi en ensartet raskning og dermed en optimal brødkvalitet.
Sammenkobling med fællesstyring
En enkelt PG100 kan udbygges ved sammenkobling af flere anlæg med fællesstyring således, at anlægget kan dække raskerum fra 1 m2 op til 100 m2 eller endnu større.
Stikkerfærdig enhed
Stikkerfærdig enhed, der kun skal tilkobles vandforsyning og strøm. Minimal montagetid uden omfattende installationsarbejder.

Teknisk information Volt Kapacitet
Temperaturområde   Normal °C /+45°C
Fugtighed   Normal % / 95% RFRekvirer tilbud
Navn
Adresse
By
E-mail
Telefon
Evt. bemærkning:
Antispam:
Elektromagnetisk dampproduktion

 

Standard i TopLine, SemiLine, LuxLine, MiniLine, SemiMiniLine samt PG100. Option til alle øvrige anlægstyper

Elektromagnetisk dampsystem
Lillnords velkendte, isolerede dampsystem med elektromagnetisk dampproduktion. Ingen mekaniske eller elektroniske dele i dampbeholderen, hvilket gør den meget slidstærk og driftstabil. Nem at vedligeholde.
Kunde login